Bestelprocedure

Hoe kunnen er leuke cadeaus besteld worden via onze website?
Zoek een leuk cadeau uit op de site en volg de aangegeven stappen om het cadeau te bestellen. Met behulp van deze stappen kan een uniek cadeau samengesteld worden, geheel naar wens. Wanneer alle stappen doorlopen zijn komt het unieke cadeau vanzelf in de winkelmand terecht. Als u al uw gegevens, de aflevergegevens en de betaalmethode heeft ingevuld, kunt u uw bestelling afronden en wordt er direct een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mail adres dat u ingevoerd heeft.

Als er binnen een half uur nog geen bevestigingsmail in de mailbox staat dan kan er het beste even contact worden opgenomen met de helpdesk. Let op, het kan zijn dat de bevestigingsmail is blijven hangen in de ongewenste/junk mailfolder.

Het is belangrijk dat de bevestigingsmail goed doorgelezen wordt. In deze e-mail staan namelijk de gegevens die Creative Shops ontvangen heeft. De bestelling zal dan ook exact worden uitgevoerd aan de hand van deze gegevens. Mochten deze gegevens niet kloppen, dient er zo snel mogelijk contact te worden opgenomen met onze helpdesk.

Als een geplaatste bestelling geannuleerd of gewijzigd moet worden, kan dit door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de helpdesk. Annuleren kan slechts wanneer een cadeau nog niet in productie genomen is. De helpdesk is te bereiken via de telefoon, e-mail of chat.